God kväll! Idag så var det oerhört segt att ta sig upp från sängen då jag hade en underbar dag igår och ville att den dagen skulle fortsätta in i den här och att killen min låg och sov bredvid mig då jag gick hemifrån. Men det har gått bra på jobbet, det har varit påfrestande men ändå roligt att få lära upp en introduktion. Efter arbetet så har jag snabbt handlat innan jag kom hem för mys med pojkvännen min. Han ville ta hand om sin stackars flickvän och passade på att ta ett blodtryck på mig och lämnade två-tre blåmärken på min arm. Haha, herregud vad klen jag är! Nej, ikväll blir det lax och sedan let’s dance förhoppningsvis och säkert se på en film som heter Mr Holmes. Även äta god honungsmelon, jordgubbar, choklad, äpple och päron till någon film eller let’s dance. Myspys!30264368_10212296055381301_8606882799237988352_n

7 reaktioner till “6 april

  1. Ja det låter ju som en supermysig kväll 😀 Här blir det Let’s Dance och jordgubbar & choklad 😀 SV: å tack 😀 ja men gör så, så skönt att lite kortare!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s