Alltså vilken underbar dag det har varit idag! Började med en mysmorgon då jag masserade pojkvännen min innan vi gick upp för att dricka en varsin kopp kaffe och tittade på unga mammor. Vi beslutade för att ha en dejting dag idag och vid 10:45 satt vi på tunnelbanan påväg in till Globen för att först äta lunch på ett lunchställe (där vi åt en varsin riktigt god Biff á la Lindström) innan vi gick vidare till ett ställe som heter O´learys tolv. Där kan man spela bland annat biljard, äventyrsgolf, bowling och en massa annat och det var precis vad vi gjorde. Vi spelade biljard i 60 minuter och oj så roligt vi hade det! Planen var att spela äventyrsgolf och bowling också, men det var alldeles för mycket barn (påsklov!!) så att vi beslutade att ta bowlingen hos oss istället.

Handlade och sedan gick vi till bowlingsstället och möttes utav seniorlaget som spelade och vi fick då vänta i över en timme tills att vi kunde få en bana. Det gjorde oss ingenting för att då kunde vi fortsätta spela en timmes biljard och även fast det var fullt med seniorer som gärna satt i vägen, var det underbart att fortsätta spela. När det var vår tur att få spela bowling så gick banan sönder gång på gång haha, men vi hade det så trevligt trotts det och gång på gång fick vi både spärrar och straikar. Han vann dock stort men det var hur mysigt som helst att få ha en sådan här dejtdag med min kille att jag gärna unnar honom denna vinst.

Efter den underbara dagen så gick vi hem, tittat på filmen Tommy (som för övrigt var väldigt konstig..) och lagat tacos tillsammans. Himla gott och vi kunde inte hålla oss en dag till haha! Nu blir det fortsatt mys i soffan och idag ska jag lägga mig till sängs med ett leende på läpparna!biljard.jpgniclasjagtacos

6 reaktioner till “5 april

  1. Å vad kul att det var en så bra dag 😀 SV: ja det var ju skönt =) ja men såklart, och det kommer ju mer sånt under livet och så skönt att kunna veta det, som du säger =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s