mars.jpg

Hur har månaden varit? – riktigt bra faktiskt. Både haft en veckas semester, det har ändå gått relativt bra på jobbet och börjat komma en kollega närmare. Även startat upp den här bloggen och firat påsk med nära och kära. Och fixat och donat i vårt hem!

Köpt något? – ja, en jumpsuit, ny neglige och sovplagg ifrån bonprix, lite sovunirer ifrån Sälen och lite påskpynt hem till oss. Även ett nytt köksbord, nya stolar och pallar till gäster, hylla och lampor till lägenheten.

Gett bort något eller fått något? – jag har gett bort godis och en trisslott eller fina krämer till mina föräldrar, bror, pojkvän (plus ett köksredskap) och till mina morföräldrar. Min brorsdotter fick välja sin påskpresent och fick leta godis i lördags.
Själv har jag fått en massa godis, ett porslinspåskägg, dekoration till nästa påsk, shower gel, tavla och ännu mer köksredskap.

Har något varit extra bra? – ja, då vi åkte upp till Sälen lördag-lördag. Underbart!

Läst någon bok? – en massa! Både läst ”skärvor av ett liv”, ”vägvisaren till himlen”, ”Hades och Nemesis” ifrån Starcrossed serien och nu själarnas bibliotek.

Månadens serie? – måste nog vara shadowhunters och riverdale då båda kommit ut med en ny säsong eller flera avsnitt.

En favorit fotograferad bild bild utav dig under februari? – jag gillar den här bilden jag fotograferade uppe i Sälen. Gillar att jag lyckades fånga att snön föll ned!20180315_130450.jpg

Bästa outfiten? – helt klart outfiten jag hade på påskafton. Så tjusig jumpsuit!20180331_210937

2 reaktioner till “Månadens inlägg – mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s