Äntligen har jag nu min pojkvän hemma, han har då inte åkt iväg till sitt jobb och vi spenderar natten tillsammans inatt. Mysigt! Igår kväll var det trevligt med kussefinen över och vi åt pizza och såg på the ridicoulus 6. Bra film! Imorse åkte vi gemensamt till jobbet och väl på arbetet har det gått bra. Arbetat med en man ifrån resurs teamet som har varit grymt duktig och hjälpsam. Like that! Har även äntligen fått lite hjälp för ögat skönt nog och nu körs det på ögondroppar och hoppas att det inom kort blir bättre! Annars har jag snabbt handlat innan jag tog mig hemåt, myst i soffan med killen min och ikväll blir det rökta räkor och jordgubbar till middag och efterrätt. Mysigt! Hoppas att ni har haft en underbar onsdag idag.rosor1

6 reaktioner till “4 april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s