Idag är det tredje april – tiden går galet fort men mot ljusare och skönare tider! Natten till idag tillbringades då ensam som jag skrev i föregående vardagsinlägget men det gick super bra! Första natten totaly alone i vår lägenhet, men rätt skönt att inte behöva känna ett behov av att ständigt vara med någon. Idag har jag arbetat ett dagpass, men gick hem en halvtimma tidigare ungefär pga ögat. Det känns bättre och ser bättre ut, men det är fortfarande något där som inte helt stämmer. Fick träffa på min älskade pojkvän en snabbis innan han behövde åka till jobbet för att spendera natten återigen där – men den här natten tillbringar jag då inte ensam. Min kära kusin, som jag även arbetar tillsammans med, kommer till mig efter jobbet och vi ska tjocka till oss med en god pizza och mys framför någon film innan sömnen kallar. Tills att han kommer hem till mig med pizzorna så ska jag se på unga mammor och något på Netflix tror jag.

16 reaktioner till “3 april

 1. vad lyxigt och gott med jordgubbar

  låter som en trevlig kväll du har framför dig

  sv vad härligt att höra

  ja blev en lyckad shopping runda kan använda blusen till mycket det kan jag förstår.

  Gilla

 2. sv det påminner om sommaren med jordgubbar.

  där ser man vad roligt att ni är på samma arbetsplats

  önskar dig en fin tisdag kväll

  Gilla

 3. Skönt att första natten gick bra 🙂 Alltid skönt att känna att man klarar sig 🙂 SV: ja men verkligen 😀 ja man får ju oftast fler planer allt ju mer tiden går 🙂 Tack snälla du!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s