Ja, glad påsk på er kära vänner! Idag så kommer jag att arbeta ett dagpass 7-14:30 och efteråt blir jag upphämtad av min käraste pojkvän och vidare åker vi till mina föräldrar och firar där tillsammans med släkt. Kommer nog bli hur trevligt som helst!

Hoppas att ni får en underbar påskafton och haft en bra påskhelg hittills!glad påsk.png

6 reaktioner till “Glad påsk

  1. sv kan förstår det känns bättre nu när du har bytt bloggportal . Kan tänka mig det var skönt att byta bloggportal fundera på att skaffa noum men inte bra att designa blogg själv men lär nog vara kvar på blogg.se skulle jag tror
    kul att höra du tjäna på att blogga.

    tack jag hade en bra torsdag då jag gick på påskledighet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s