Jag vet att många inte firar påskafton, men jag brukar alltid göra det oavsett om det inte är självaste påskaftonen som jag firar. Men jag håller ändå lite på traditioner och köper gärna godis och någon liten gåva till min familj. Eller livar upp stämningen på avdelningen på mitt jobb med ett par kaninöron imorgon.
Men jag tänkte i detta inlägg berätta vad mina familjemedlemmar får utav mig i påskpresent. Hoppas ni gillar inlägget!

niclas.jpgMin pojkvän får två bounty (hans helt klart favorit godis!), en trisslott plus en trägaffel. Då han lagar mat (vilket är ofta) brukar han alltid älska att laga med en träsked. Nu har han en liten gaffel också haha.

pappa
Min pappa kommer att få dessa tarragona chokladbitar som han så ofta pratar gott om och som han brukar äta ofta då han var yngre. En trisslott kommer han även att få!

bror.jpgMin bror kommer att få plopp i påskpresent och en trisslott som gåva.

mammamamma1
Min mamma kommer att få tre produkter ifrån TBS och sedan så kommer hon få riessen som godis som hon tycker så mycket om.

mormor & morfar.jpgMin mormor och morfar kommer att få en varsin marsipan formad som en söt anka. Jag vet speciellt att min morfar älskar marsipan och vet att dessa kommer att bli sjukt uppskattade!

jennyjenny1Sist men inte minst så har min älskade brorsdotter även fått en massa fint. Igår var hon, jag och hennes älskade farmor ute i ett shoppingcentrum där hon själv fick välja en påskpresent och jag valde en extra åt henne. Hon valde då ett diadem med en lång rosa fläta och fina blommor på diademet och hon fick en enhörnings läppsyl utav mig & Niclas.Jenny2.jpgjenny3.jpgjenny4.jpg

En reaktion till “Påsk presenter 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s