Godkväll! Idag har det varit fullt upp från morgon till kväll. Först började det med att gå upp tidigt och strax efter kom min älskade upp från sängen. Vi har fixat och donat från morgon till kväll med lägenheten, rensat i garderoberna och ändrat om. Vid 14:00 någonting kom min familj och morföräldrar hem till oss för att morfar för första gången ska få se hur vi bor. Han tyckte det var så fint och det var så mysigt att få visa upp lägenheten för honom och trevligt att de övriga var här! Vi fikade lite och runt 16:00 åkte de hemåt. Efter det har vi fixat återigen med det vi inte hann med tidigare och nu är nästan allt färdigt. Blev klara runt 19:40 eller så. Niclas är totalt slut och även jag är helt slut. Men nu blir det pizza och se på det som går på teve och sedan blir det nog en tidig kväll för oss båda två idag.morfars skull.jpgfint.jpgfinare.jpgmys.jpgSom ni kan se har vi fått en massa fint ifrån mina morföräldrar idag bland annat ett porslins påskägg med godis i, otroligt fina skedar som gått i arv från hennes pappa och nu till mig, en kyckling som ser lite ut som jag då jag var liten med kaluffsen på huvudet och en jättefin blomma. Så tacksam!

10 reaktioner till “30 mars

  1. Alltid mysigt med besök! 🙂 SV: haha jaa eller hur 😀 äventyrsbad var det 🙂 jodå blir den fin kommer det bilder, haha 😉
    Det låter bra det! Glad påsk ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s