Vad betyder påsken för dig? – påsken betyder oerhört mycket för mig. Det är ett tillfälle för mig att kunna få träffa min familj och släkt och bara njuta tillsammans med god mat och gottis som äts under hela dagen.

Hur tänker du spendera påskafton 2018? – jag ska först arbeta ett dagpass och efter det hämtar min kille upp mig och tillsammans åker vi till mina föräldrar och firar där tillsammans med familj och släkt!

Hur spenderade du påskafton 2017? – då hade jag precis tillfrisknat ifrån att att ha haft mycoplasma och var sjukskriven tillsammans med min sambo. Så vi firade påskafton tillsammans hemma hos oss med mat ifrån min kära mormor och mamma och gottis.

Hur har du inrett lägenheten inför påsk? – påskliljor på fönsterbrädan i köket, gul duk med kycklingar på, gul disktrasa och gul diskborste, påskig kökshandduk, samma gula duk med kycklingar på vardagsrumsbordet, fin blomma på fönsterbräda i vardagsrummet och björkris med fina fjädrar och kycklingar i.29663995_10212201498297433_1250552675_n29345573_10212201554298833_1179799680_nkycklingarköket.jpg

Dricker du påskmust? – absolut!

Vad ger du bort och till vem/vilka? – jag ger bort bounty och en trisslott till min älskling, plopp och trisslott till min bror, tarragona och trisslott till min bror, riessen och lite tbs produkter till min mamma, två marsipan kycklingar till mina morföräldrar och min brorsdotter på 6 år ska få ett gulligt påskägg och en leksak.

Gav du bort/fick du något förra året? – jag gav bort en handkräm plus godis till min mamma, en anti skimmer plånbok och godis till pappa, en doftagottare till bilen med smilis på och godis till min bror och killen min fick roliga tärningar, nog trisslott och godis av mig.
Utav mina föräldrar fick vi en himla massa godis och ett varsitt presentkort på Cervera för 500kr tillsammans. Helt underbart! Och utav mina morföräldrar fick vi en massa saker till lägenheten.20170413_182808_58f07c9c9606ee018dcbf12e

Brukar du arbeta under påsk? – ja. Jag tror att alla år jag jobbat ska jag ha jobbat alla påskaftonar. Ett kvällspass på äldreboendet, förra året skulle jag nog ha jobbat men hade mycoplasma och iår har jag frivilligt valt att arbeta ett förmiddagspass.

Kommer du bidra med något till påskafton? – jajamänsan. Muffins och påskig tårta!

Vad är ett måste på bordet under påsk? – julmust, Janssons frestelse, ägg med fyllningar och en massa gottis hehe!

Hur ser din outift ut på påskafton? – utöver arbetskläderna så tänkte jag ha på mig den här urtjusiga jumpsuiten ifrån Bonprix!outfitoutfit2

5 reaktioner till “Påsklistan

 1. Kul med en ny och egen domän, det är ett stort steg! 🙂
  Kul också med listan, sådant är alltid kul. Jag tycker dock inte påsken är så speciell längre. Är visserligen långledig nu, men en duk och en kyckling har jag mäktat med, that’s it.

  SV: Ja det var verkligen typiskt att jag blev sjuk precis där när vi skulle till Ukraina… men nu är jag iaf frisk!

  Haha ja, där ser man 😛 men jo, VM brukar ju alltid vara där i början av maj.

  Hoppas allt är bra med dig Lina!

  Gilla

 2. Kul lista att läsa! Här hemma hos mig är det inte så mycket påsk. En vas med påskliljor på köksbordet det är allt. Maten blir ungefär densamma som på en vanlig helg 🙂

  Gilla

 3. kul lista och vad kul att du har skaffat ett eget domän! 😀

  sv; ja jag älskar den texten. så sant och så bra!! 😀

  ja men men, sånt är livet. vissa måste jobba även fast det är högtider och röda dagar. jag är rätt nöjd med att jobba mån-fre och vara ledig med betalt på röda dagar. haha 😛 jag kommer nog få en bra påsk ändå. jag kommer hinna hem till syrran och hennes familj på lördag eftermiddago och umgås och på måndag ska jag hem till mamma på påskmiddag. vad skönt att du också är ledig typ hela påsken 🙂

  haha nej men exakt. jag tar alltid allt med en nypa salt som jag läser om kändisar. är lika bra ;P

  men oj! vad trist att din chef fick dig att gråta i torsdags och att hon tvingade dig att jobba heldag. men om hon beodrar ut dig sådär så måste du har rätt till övertid då ju? jag kan förstå att du inte vill att nån ska veta att du har panikångest så det är trist som fan att hon inte bar bättre sympati än så! ;o

  kram 💕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s