Sitter för tillfället hemma hos en av Niclas polare, ätit god oxfilé & ny sitter vi och bara myser. Senare blir det nog av hem till oss för filmkväll – får se hur kvällen artar sig! Annars har jag skönt nog varit ledig & vid 10:00 hämtade min mamma & brorsdotter mig och vidare for vi till Farsta centrum för att handla in inför påsk. Jenny fick även välja vad för påsk presenter hon ville och sen gick hon runt och var sjukt nöjd, så söt! Annars har jag bara tagit det lugnt, jag har bakat påsktårtan till på lördag och sedan myst i soffan. En bra dag idag!

20180329_094329.jpg

4 reaktioner till “29 mars

  1. Jag förstod du hade en egen blogg på gång fin den blev. Är också trött på blogg.se då det jävlas för mig också i bland exempelvis blogginläggen då det inte blir rosa text utan svart. Fundera på att starta ny blogg men vet inte vad.

    Fin bild på dig låter dom du har haft DN lugn och skön dag.

    Gilla

  2. Så fin bloggen blev 😀 och det lät härligt! Jag ska fixa påsktårtan imorgon, spännande 😉 SV: ja det var det verkligen 😀 ja men vad skönt att du har lite ledigt du med 🙂 Det är så tacksamt med mitt jobb att det bara är på veckor och inga helger/röda dagar osv 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s