Godkväll! Just nu sitter jag och myser i min älskade soffa efter en arbetsdag. I jämförelse med igår så var detta pass mycket bättre och skönare. Inte lika stressigt och mindre tungt. Men efter jobbet slog jag följe med en kollega jag känner väl i solens sken tillsammans med hans vän. Jag har då aldrig träffat den här kvinnan förut, men jag tycker alltid att det är trevligt då fler slår följe med oss. Det visades sig att hon skulle åka till samma station som jag plus att hon behövde in på Ica precis som jag – så vi fortsatte slå följe. Gick tillsammans runt i affären och tackade varandra för att vi fått lära känna varandra och så gick jag hem. Jättetrevligt! Något som också varit riktigt trevligt var att en kollega till mig och en kär vän åkte tidigare till jobbet för att äta lunch med mig. Galet mysigt!

Ikväll blir det bara mys framför teven med en god middag och sedan så ska vi nog båda hoppa i sängs. Killen min ska upp tidigt imorgon och jag är skönt nog ledig men har fullt upp! Hoppas att ni haft en bra onsdag idag.29550652_10212220566894136_160798227_n

6 reaktioner till “28 mars

  1. Sv: tack så mycket fina du! Oj går du upp så snabbt inpå, blir de inte stressigt om morgonarna då? 😊 låter som en härlig dag ju, ääälskar dom äggen!! Kan typ inte sluta äta dom! Haha, ha de bäst<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s