Välkommen kära ni!

Ni som har följt med mig hit ifrån min gamla blogg (http://knaset.blogg.se) känner mig vid det här laget, men för er nya som börjat besöka min gamla blogg eller nu besöker min nya får ni veta lite kort om mig själv.

Jag är en glad tjej på 21 år och jag älskar att skriva, läsa böcker och annat plus att sjunga. Jag älskar även att umgås med mina nära och kära och har bra kontakt med min familj och mina morföräldrar plus släkt. Jag bor tillsammans med min pojkvän som jag nu varit ihop med i snart 4 och ett halvt år och vi trivs väldigt bra i vår fina lägenhet. Utöver det så arbetar jag som undersköterska och blev klar utbildad vid 18 års ålder. Arbetat på ålderdomshem men i nuläget arbetar jag på ett sjukhus.

I den här bloggen kommer jag fortsätta precis som förut och skriva vardagsinlägg tänkte jag och jag hade då tänkt även tipsa mer om olika saker och även skriva ut mer recept osv. Jag är gärna öppen för förslag!

Jag hoppas att ni allihopa fortsätter att följa mig fast via den här bloggportalen.27579778_617717721903630_7509059497336242176_n

2 reaktioner till “Välkommen

  1. SV; Ja de är så skönt när man har en bra dag på jobbet och gymmet! Blir så positiv och glad! Jag bytte också bloggportal, bytte från blogg.se till nouw.com! Självklart ska jag följa din resa här! Kul att få reda lite mer om dig, jättefin bild ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s