Hallå hallå. Allra första vardagsinlägget på den nya bloggen! Wihu. Idag under förmiddagspasset har det väl gått bra, men det har varit sjukt tungt fysiskt men även psykiskt. Men med lite stöd ifrån fina kolleger gick det bra. Efter jobbet har jag bara tittat på inspelade program och latat mig på soffan och startade den här bloggen! Inte illa det. Solen har lyst på bra idag och det har varit rätt så varmt ute – så förhoppningsvis är våren på ingång! Jag har även fixat och donat idag mer med påskpresenterna. Spännande! Men men nu ska jag fortsätta lära mig mer om wordpress och mysa mig ned i soffan tillsammans med min andra hälft.

Hoppas ni fått en bra tisdag idag!

3 reaktioner till “27 mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s